Szolgáltatásaink

Étkeztetés, ebédajánlat

Ötven férőhelyes éttermünkben minden héten hétfőtől szombatig ebédajánlattal várjuk kedves vendégeinket. Az ebéd kétfogásos. A menüétkeztetésen kívül egytálételek, levesek, főételek, saláták, desszertek találhatók étlapunkon. Az egészséges táplálkozás szellemében választékunkban különböző kalóriaszegény fogások és vegetáriánus összeállítások is találhatók. Cukrászüzemünk süteményeket, tortákat állít elő, akár elvitelre is. Várjuk mindazokat, akik szeretik a finom fagylaltokat, és színvonalas kiszolgálásra vágynak.
 

 

 

Hidegtálak készítése

Egy gazdagon megrakott hidegtál fél siker egy előnyös üzletkötéshez vagy vendéglátáshoz. Akár vendégségről, akár fogadásról vagy svédasztalos étkezésről beszélünk, a szakembereink által elkészített szép és gusztusos hidegtálak minden esetben jó szolgálatot tehetnek. Vállaljuk hidegtálak, partiszendvicsek, saláták, sajttálak, torták, sütemények, sós sütemények készítését és kiszállítását rendezvényekre (esküvőkre, céges találkozókra, családi összejövetelekre). Nagyobb megrendelés esetén vállaljuk termékeink hűtőkocsival történő biztonságos kiszállítását, akár megyén kívül is.
 

Foglalj helyet a teraszon!

Tavasztól őszig üzemel a 25 fő elhelyezésére alkalmas esztétikus teraszunk, amely éttermünk mindenki által kedvelt része. Kialakítása minőségi anyagokból történt, így biztosított az elegáns megjelenés, s egyúttal az étterem és terasz tökéletes harmóniája is. A Mák utcai fás ligetből friss levegő árad, az ételek elfogyasztása közben csodálatosan ki lehet kapcsolódni. Látogass el hozzánk, és próbáld ki, hogy milyen hangulatos egy ebédet vagy vacsorát jó barátok társaságában éttermünk teraszán elfogyasztani.
 

 

 

Privátparkoló

Ha csak átutazóban jársz Nyíregyházán, vagy egy üzleti tárgyalás szólított el otthonról, térj be hozzánk, és frissülj fel nálunk. A Mák utcán a Csekő Kávéház és Gyorsétterem 10 db saját parkolója fogad, ahol a várakozás vendégeink számára ingyenes. Ezenkívül a Hunyadi utcai nyilvános parkolóhelyek is látogatóink rendelkezésére állnak. Vendéglőnk motoros kirándulások úti céljának is kiváló. Az étteremben 50 fő, a nagy teraszon pedig 25 fő tud helyet foglalni.
 

Impresszum  Adatvédelem  Admin
©2009-2010 Csekő Kávéház és Gyorsétterem