Bemutatkozunk

Csekő Kávéház és Gyorsétterem - a valódi ízek harmóniája

A Csekő Kávéház és Gyorsétterem 2008 novemberében nyitotta meg kapuit Nyíregyháza belvárosában, a Hunyadi utca és a Mák utca sarkán.
 
A Nyírbátorban már oly sok év óta sikeres Csekő Kávéház szellemiségében készült el új üzletünk, kínálatában és hangulatában egy igazán különleges élményt nyújt a minőségi gasztronómia kedvelőinek. Komplex vendéglátó szolgáltatásunkkal (cukrászda, étterem, fagylaltozó) a mai kor ritmusával szeretnénk lépést tartani, és egy igazi találkahelyet létrehozni minden korosztály számára.
 
Az elmúlt közel harminc év szakmai tudásával és tapasztalatával igyekszünk vendégeink számára nap mint nap friss és változatos termékkínálatot biztosítani. A kényelmes, hangulatos és tágas vendégtérben a nap bármely időpontjában otthon érezheted magad, akár reggelizni, akár ebédelni, esetleg fagylaltozni szeretnél. Teraszunkon tavasztól késő őszig élvezheted a belváros egyetlen erdőjének természetes társaságát.
 
Lelkes munkatársainkkal együtt elköteleztük magunkat a magas színvonalú és természetes ízélmény megvalósítására. Ha egy finom falattal sikerül a vendégeknek örömet okozni, az maga a siker számunkra. Reméljük, hamarosan újra viszontláthatunk nálunk!
 

 

 

 

 
A Csekő Kávéház és Gyorsétterem adatai:
 
Tulajdonos:
Csekőné Lovász Melinda
Csekő Balázs
 
Üzletvezető:
Baracsiné Petrohán Gabriella
 
Konyhafőnök:
Ménes Róbertné Betty
 
Konyhánk jellege:
magyaros és házias ételek, mediterrán különlegességek, napi menü kínálat
 
Vendégülőhelyek száma: 50 fő
Ülőhelyek száma a teraszon: 25 fő
 
Parkolási lehetőség:
Mák utcán 10 db saját parkoló + Hunyadi utcai nyilvános parkolóhelyek

Impresszum  Adatvédelem  Admin
©2009-2010 Csekő Kávéház és Gyorsétterem