2011-ben ünnepelte 30. születésnapját a nyírbátori Csekő Kávéház és Étterem. Örömünkre szolgál, hogy az évforduló évében új szolgáltatásokkal bővíthettük kínálatunkat. A fejlesztéseknek köszönhetően egy 60 négyzetméteres klímatizált rendezvényteremmel és annak kiszolgálóhelyiségeivel biztosítunk lehetőségeket oktatásokra, üzleti, baráti, családi, összejövetelekre és egyéb rendezvényekre.

A teljes körű ellátáson (catering) kívül szolgáltatásaink között a következők szerepelnek:

Teljes körű ellátás (étel és ital biztosítása) esetén a rendezvény idejére személyzetet biztosítunk.

A ház utcafronti bejárata egy tágas fogadóhelyiségbe nyílik, itt találhatók a mosdók és a szervírozó konyha. A rendezvényhelyiség az emeleten helyezkedik el. A rendezvényterem mérete elrendezéstől függően 10-45 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést az alábbiak szerint:

Kattints a gombokra!

A házban a kávéház nyitvatartási idejéhez igazodva, naponta 7.00-től 22.00 óráig lehet tartózkodni. Az ingatlan családi házas övezeti elhelyezkedése miatt 22.00 óra után rendezvény nem vállalható.

A 10 fő alatti rendezvényigényeket az étterem vendégterében tudjuk megoldani. Italok és ételek behozatalára nincs lehetőség. A foglaláshoz 50% előleg befizetése szükséges. A ház személyesen is megtekinthető. További információkért keress minket az elérhetőségeinken!

Reméljük, kibővült szolgáltatásaink elnyerik a tetszésed, és a rendezvényházunkban töltött kellemes és tartalmas programok után mihamarabb viszontláthatunk Benneteket!

Rendezvényház - minigaléria

Csekő Rendezvényház
Csekő Rendezvényház
Csekő Rendezvényház
Csekő Rendezvényház
Csekő Rendezvényház
Csekő Rendezvényház